Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن اشاره به صدور ۱۵۷۰۰ حواله دارویی در ۹ ماهه سال جاری گفت: در این باره زمانی ۱۶ پرونده تخلف دارویی به مراجع قضایی ارسال شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  کاشان ، محسن تقی‌زاده پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به حوزه فعالیت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: با شیوع ویروس کرونا در منطقه کاشان بحران کرونا در ابتدا در کاشان و قم شدت گرفت و یک مرتبه مصرف ماسک و اقلام بهداشتی 100 برابر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقی‌زاده ضمن اشاره به مدیریت و رفع مشکل نیاز ضدعفونی در منطقه کاشان افزود: پروتکل‌های دارویی در طول درمان بیماری کرونا چندین مرتبه تغییر پیدا کرد چراکه ویروس ناشناخته بود و با هر تغییری نیاز به تامین آن نیز بود و خوشبختانه کاشان وضعیت خوبی داشت و هیچ بیماری کمبود دارو نداشت.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه کمبود برخی اقلام دارویی نظیر انسولین کشوری بود، ابراز داشت: خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته کمبود انسولین در کاشان تا حد زیادی برطرف شده است و وزارت خانه نیز برخی اقلام را رسما اعلام می‌کند که کمبود وجود دارد که ما با مدیریت از ذخیره دارویی استفاده می‌کنیم.

وی با بیان اینکه چند روز پیش در تامین سرم مشکل داشتیم، گفت: خوشبختانه دپو خوبی در این زمینه داشتیم و مراکز بیمارستانی ما تمام نیاز آنان در زمینه سرم تامین شد و هیچ کمبودی در این زمینه وجود ندارد و داروخانه‌های ما نیز در زمینه فروش سرم برای داروهایی که حتما باید با سرم استفاده شود حتما این فروش صورت گرفته و موردی از عدم فروش با این شرایط گزارش نشده است.

تقی‌زاده با بیان اینکه صدور مجوز احداث داروخانه تسهیل پیدا کرده است، تصریح کرد: هیج محدودیتی برای احداث داروخانه وجود ندارد، اما باید استانداردی در زمینه احداث داروخانه نظیر فضای مناسب و غیره وجود داشته باشد و در زمینه صدور مجوز داروخانه شبانه‌روزی نیز منعی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه 80 داروخانه در سطح شهرستان کاشان وجود دارد، تاکید کرد: بیش از 15هزار و 700 حواله دارویی طی 9 ماهه سال جاری صادر شده است و این اتفاق در بسیاری از شهرستان‌ها اتفاق نمی افتد اما در کاشان داروهای تحت کنترل در داروخانه‌ها و مراکز متعدد توزیع شد تا به راحتی در دسترس مردم قرار بگیرد.

دانشگاه علوم پزشکی گیلان مکلف به بررسی کمبودهای دارویی شداستاندار کرمان: کمبود دارو و تخت‌های بیمارستانی در استان کرمان وجود نداردسازمان غذاودارو: مشکلی در تأمین داروهای عمومی نداریم/ تولید کافی سرم تزریقی

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه مراجعه‌ها یک دهم چهار‌ماه پیش شده است، افزود: از ابتدای سال تا آخر ماه آذر در زمینه دارو 16 پرونده به مراجع قضایی معرفی شد و تخلفات آنان موارد متعدد بوده که بیشتر در زمینه قیمت، نبود برچسب اصالت، فروش داروی منقضی شده و غیره بوده است.

انتهای پیام/801/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کاشان غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۸۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، در ملاقات چهره به چهره در مرکز ارتباطات ریاست جمهوری، درباره آخرین وضعیت تولید داروی بیماران SMA، گفت: رئیس‌جمهور، موضوع حمایت از بیماران SMA را در سال ۱۴۰۰ مطرح کرد. پس از اینکه متخصصان سازمان غذا و دارو، طرح‌های اولیه این دارو را تأیید نکردند نسبت به ورود ۲ محموله دارو اقدام کردیم و بر اساس اولویت میان بیماران تقسیم شد. در حال حاضر, محموله دوم داروی این گروه از بیماران به صورت خوراکی و تزریقی وارد شده و در اختیار بیماران قرار گرفته است.

وی ادامه داد: یک شرکت دانش بنیان در زمینه تولید داروی بیماران SMA گام برداشته و طبق موارد اعلام شده این دارو تا پایان خرداد وارد بازار می‌شود. در حال حاضر، این دارو به میزان آزمایشگاهی تولید شده و اگر نتایج نهایی این دارو اثربخش باشد وارد مرحله تولید صنعتی می‌شود.

محمدی درباره توزیع داروی بیماران SMA تولید داخلی گفت: سازمان غذا و دارو فقط نسبت به تولید دارو تصمیم‌گیری می‌کند اما نحوه چگونگی توزیع آن بر عهده معاونت درمان وزارت بهداشت است.

رئیس سازمان غذا و دارو درباره رسیدگی به وضعیت حجاب در داروخانه‌ها گفت: سازمان غذا و دارو از نخستین مجموعه‌هایی بود که به موضوع رعایت پوشش ورود کرد و به همین دلیل اصول رعایت پوشش در داروخانه را ابلاغ کرد.

محمدی ادامه داد: اگرچه اصول مربوط به پوشش در داروخانه‌ها ابلاغ شده اما ناهنجاری‌هایی در این زمینه گزارش می‌شود. موضوع رعایت هنجارها جزو مواردی است که در مواردی مانند سهمیه داروخانه‌ها نقش دارد. اگر یک داروخانه نسبت به رعایت هنجارها اقدام نکند، در وهله نخست تذکر داده می‌شود و اگر تذکر تأثیری نداشته باشد موارد بازدارنده در خصوص داروخانه متخلف اجرا می‌شود. اگر موارد بازدارنده نیز مثمر ثمر نباشد متخلفان به مراجع قانونی معرفی می‌شوند.

کد خبر 6097498 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مجازات متصدی دارو خانه دامپزشکی متقلب در اشنویه
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • وصول ۸۴ میلیارد ریال از مطالبات شرکت گاز آذربایجان‌غربی با آرای مراجع قضایی
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت/داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم
  • توزیع وارفارین در داروخانه‌های منتخب