Web Analytics Made Easy - Statcounter

رؤسای سازمان زندان‌ها و دانشگاه علوم قضائی و خدمات اداری در جهت تقویت فعالیت‌ها و اقدامات علمی در سطح زندان‌ها به دیدار و گفتگو نشستند.

خبرگزاری میزان - رؤسای سازمان زندان‌ها و دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری در نشستی مشترک بر تقویت همکاری و مناسبات جامعه دانشگاهی تأکید و در ارتباط با توسعه مدیریت علمی زندان‌های کشور به گفتگو نشستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار غلامعلی محمدی، رئیس سازمان زندان‌ها بر تحقق برنامه‌های تحولی در حوزه زندانبانی و اداره علمی زندان‌ها در قالب برنامه‌های پیش رو تأکید کرد و گفت: برنامه‌های ما باید به سمتی پیش رود که شاهد کاهش جمعیت کیفری در زندان‌ها با استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی باشیم.

وی در این راستا افزود: تمام تلاش ما برای افزایش رویکرد به سمت بهره‌مندی از فناوری‌های نوین برای اجرای مجازات‌های جایگزین حبس مثل پابند‌های الکترونیک می‌باشد.

رئیس سازمان زندان‌ها تصریح کرد: برنامه‌های مهم اولویت‌دار ازجمله طبقه‌بندی علمی زندانیان، توسعه اشتغال مولّد و نشسته نیز در جهت اجرای رویکرد اصلاحی و تربیتی در دستور کار جدی سازمان زندان‌ها است.

فرید محسنی رئیس دانشگاه علوم قضائی نیز در این نشست با اشاره به الزام بر ایجاد رشته‌های مختص امور زندانبانی گفت: برای این فرآیند باید رشته‌های دانشگاهی مثل مددکاری قضایی را تعریف و راه‌اندازی کرد تا نیروی مورد نیاز سازمان زندان‌ها در رویکرد اداره علمی آن تأمین شود.

وی اعتقاد داشت: لازم است برای بهبود وضعیت علمی زندان‌ها، دوره‌های کارآموزی و موضوعات درسی مرتبط را وارد چارت درسی دانشجویان کرد.

گفتنی است، در ادامه این نشست نکاتی به منظور برقراری پیوند دانشگاه علوم قضایی و سازمان زندان‌ها ارائه شد. همچنین مقرر شد جزئیات همکاری این دو نهاد اجرایی و دانشگاهی در قالب انعقاد تفاهمنامه مشترک تصویب و به اجرا گذاشته شود.

انتهای خبر/

برچسب ها: غلامعلی محمدی رئیس سازمان زندان ها

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: غلامعلی محمدی رئیس سازمان زندان ها رئیس سازمان زندان ها علمی زندان ها دانشگاه علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۳۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۴۱۹ میلیارد تومان برای رفع مسائل و مشکلات مراکز و واحد‌های قضایی هرمزگان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ رئیس قوه قضاییه در نشست شورای قضایی هرمزگان گفت: این اعتبار برای سازمان زندان‌ها و پزشکی قانونی اختصاص یافت.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای افزود: در راستای رفع مشکل کمبود قاضی و نیروی اداری قضایی در دادگستری هرمزگان و واحد‌های قضایی تابعه، تصمیم گیری شد.
وی گفت: وضعیت بنادر، گمرکات و انبار‌های اموال تملیکی هرمزگان نسبت به سفر قبل در اسفند ۱۴۰۰ بسیار بهبود پیدا کرده است و وضع امروز این انبار‌ها با گذشته قابل مقایسه نیست.
رئیس قوه قضاییه افزود: در این سفر نتیجه تلاش و پیگیری‌های مسئولان و دستگاه‌های ذیربط، مشکل بیش از پنجاه ساله‌ی بالغ بر ۷ هزار و ۱۴۲ سند موسوم به سند رفسنجان در قشم، رفع شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی آزاد دادستان کل کشور هم در این نشست گفت: بهره برداری از سالن مانیتورینگ مقابله با قاچاق سوخت نیروی انتظامی در بندرعباس، ابراز امیدواری کرد که با این اقدام، گام مؤثری در راستای مقابله با قاچاق در استان هرمزگان برداشته شود.
رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح با اشاره به بازدید خود از پارکینگ خودرو‌های توقیفی در بندر جاسک گفت: در این پارکینگ ۲۴۵ خودرو و ۱۰۵ دستگاه موتورسیکلت در وضعیت نامناسب جوی نگهداری می‌شوند.

بیشتر بخوانید؛ اژه‌ای: چرخه معیوب سرمایه گذاری در کشور نیاز به اصلاح دارد
حجت‌الاسلام والمسلمین پورخاقان افزود: به همت دستگاه قضایی ۱۱۰ خودرو از این وسایل نقلیه از طریق مزایده به فروش رفته، اما هنوز به خریداران تحویل داده نشده است.
کاظمی‌فرد رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه نیز هم در این نشست با بیان اینکه تمامی مبادی ورودی مجتمع‌های قضایی هرمزگان مجهز به سامانه کنترل تردد هستند، گفت: با بکارگیری سامانه کنترل تردد کلیه در مراجع قضایی استان هرمزگان، شهود حرفه‌ای تحت رصد قرار گرفته‌اند و کسب و کار شاهدفروشی در این استان به شدت کاهش یافته است.
محمدی رئیس سازمان زندان‌ها نیز در این جلسه گفت: همزمان با سفر هیئت عالی قضایی به استان هرمزگان، ۵۰ زندانی این استان از محل کمک‌های خیرین توسط ستاد دیه و ۱۰۵ زندانی از محل اعطای ارفاقات قانونی از زندان آزاد شدند.

دیگر خبرها

  • ۵ سال زندان در انتظار این مشمولان سربازی
  • تحقق هدف گذاری ترانزیتی برنامه هفتم در گرو چیست؟
  • توضیح دانشگاه تهران درباره پست جدید همسر ابراهیم رئیسی
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم/ از اینکه مشکلات کشور همچنان باقی مانده، ناراحت می‌شویم
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • تخصیص ۴۱۹ میلیارد برای مسائل واحد‌های قضایی هرمزگان
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • اختصاص ۴۱۹ میلیارد تومان برای رفع مسائل و مشکلات مراکز و واحد‌های قضایی هرمزگان
  • مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند