Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، پیرو درج مطلبی از سوی یکی از داوطلبان گرامی پذیرش در دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری در خبرگزاری فارس در باره شرایط پذیرش در دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری، دفتر گزینش این دانشگاه توضیحاتی را درباره فرایند گزینش این دانشگاه ارائه کرد. این توضیحات به شرح زیر است:

۱. احراز صلاحیت‌شدگان نهایی در گزینش سال ۹۹ دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری در رشته‌های کارشناسی ارشد پیوسته و کارشناسی علوم قضایی، اغلب از داوطلبان نخبه و حائز رتبه‌های برتر و بعضاً تک‌رقمی آزمون سراسری در سه گروه آزمایشی ریاضی، تجربی و انسانی بوده‌اند که در این میان می­توان به ۱۴ رتبه تک‌رقمی، ۴۷ رتبه دو رقمی، ۸۱ رتبه سه‌رقمی و ۱۵ رتبه چهار رقمی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از میان رتبه ­های برتر نیز ۳ نفر دارای رتبه ۱ در سهمیه‌های منطقه ۲، ایثارگری و خانواده شهدا می­ باشد که رتبه اول سهمیه منطقه ۲ حائز رتبه ۱ کشوری در رشته علوم انسانی می‌باشد. همچنین رتبه­ ۲ کشوری در رشته علوم انسانی نیز در میان پذیرفته­ شدگان نهایی قرار گرفته است. پذیرفته­ شدگان با رتبه‌های برتر از نظر مراتب تعهد، تدین، آگاهی عقیدتی- سیاسی و وضعیت خانوادگی، در شرایط بهتری قرار دارند به طوری که در میان آنان تعدادی قاری قرآن با عناوین عالی، حافظ کل یا جزء قرآن کریم و افرادی با سطح علمی و فرهنگی مطلوب حضور دارند.

۲. فرایند گزینش در سال ۹۹ در یک فرایند جدید و تحول­ یافته و با اولویت بالا بردن دقت بررسی و رعایت حقوق داوطلبان، به شرح زیر انجام شد:

- در مرحلۀ نخست، دو مصاحبۀ مجزای عقیدتی- سیاسی و روان­شناسی با حضور مصاحبه­ گران مجرب از سازمان­های گزینشی کشور و روان­شناسان و اساتید روان­شناسی مجرب در گزینش قضات، برگزار شد. مراحل مذکور در سال ۱۳۹۹ بازبینی گردیده و محتوا و شاخص های قاضی طراز جمهوری اسلامی ایران در کاربرگ های مصاحبه تعیین و مصاحبه­ کنندگان بر اساس شاخص های مذکور اقدام به ارزیابی داوطلبان نموده­اند.

- در مرحلۀ دوم نتایج مصاحبه­ ها توسط برخی از اساتید دانشگاه و کارشناسان و مدیران باتجربۀ گزینش مورد ارزیابی و جمع­بندی قرار گرفت و همۀ داوطلبان با اولویت­ بندی پیشنهادی به مرحلۀ بعد معرفی شدند.

- در مرحلۀ سوم داوطلبان دارای اولویت بالاتر به جلسۀ مصاحبۀ سوم (هیئت احراز صلاحیت) با حضور مدیر کل گزینش قوۀ قضائیه، ریاست دانشگاه و مدیر گزینش دانشگاه دعوت شدند و نهایتاً درخصوص پذیرش یا عدم پذیرش همۀ داوطلبان در این هیئت، تصمیم گیری نهایی صورت گرفت. در این مرحله، داوطلبان پذیرفته شده در گزینش، مشروط به مثبت ­بودن نتیجۀ تحقیقات محلی و استعلامات، پذیرش می­شوند.

- در مرحلۀ چهارم اسامی پذیرفته ­شدگان گزینش به سازمان سنجش اعلام شد. اما هر ساله در این مرحله نیز برخی از داوطلبان که مورد پذیرش دانشگاه قرار می­ گیرند، در رقابت با سایر پذیرفته­ شدگان دانشگاه در سهمیۀ خود و به دلیل نبود ظرفیت بیشتر در سهمیۀ خود، از طرف سازمان سنجش، به عنوان قبول نهایی اعلام نمی­ شوند.

- نهایتاً در مرحلۀ پنجم، با حفظ حق اعتراض داوطلبان، فرصت بیش از یک ماهه به داوطلبان برای درخواست تجدیدنظر داده شد و پس از اتمام زمان درخواست تجدیدنظر و بررسی اولیۀ درخواست­ ها، کمیسیون تجدیدنظر گزینش قضات با ترکیب متفاوت از هیئت احراز صلاحیت و با حضور معاون منابع انسانی قوۀ قضائیه، دادستان انتظامی قضات، معاون حقوقی قوۀ قضائیه و مدیر کل حفاظت و اطلاعات قوه برگزار و درخصوص همۀ درخواست های تجدیدنظر، رأی نهایی صادر شد.

لازم به ذکر است که در این مرحله نیز حسب تشخیص اعضای کمیسیون، بعضاً بررسی نهایی با انجام مصاحبۀ حضوری مجدد و انجام تست کامل روان­شناسی صورت گرفت و که در نهایت ۱۴ نفر نیز در این مرحله، در گزینش، پذیرفته و جهت تصمیم نهایی به سازمان سنجش معرفی شدند.

لازم به توضیح است که روش انجام مصاحبه، یکی از روش­های مرسوم و تجربه­شده در همۀ نظام­های گزینشی است و علاوه بر آن در دانشگاه علوم قضایی، در فرایند بدوی و تجدیدنظر گزینش، درمجموع با انجام سه مرحله و بعضاً چهار یا پنج مرحله مصاحبه، در کنار انجام ارزیابی و جمع­بندی مصاحبه­ ها، بررسی دقیق سوابق و مدارک ارسالی داوطلب و نهایتاً انجام تحقیقات محلی، دقت بررسی تا حد زیادی بالا رفته ­است.

۳. در خصوص تحقیق محلی و استعلام­ ها نیز باتوجه به مهلت زمانی اندک برای اعلام اسامی نهایی گزینش به سازمان سنجش، فرایند تحقیق محلی و استعلام­های امنیتی، قضایی و پزشکی قانونی، پس از قبولی و ثبت ­نام داوطلب در دانشگاه صورت می­ پذیرد و همان­طور که بیان شد، پذیرش و بورس نهایی، مشروط به مثبت بودن نتیجۀ تحقیق محلی و استعلام­ های مذکور است که مفاد آن طبق تعهدنامه ­ای قبلاً به اطلاع داوطلبان رسیده است.

۴. دفتر گزینش دانشگاه همواره پاسخگوی مراجعات، ابهام­ ها و پرسش­ های داوطلبان و خانواده­ های آنان بوده و درصورت مراجعۀ حضوری داوطلب و احراز هویت، دلایل عدم پذیرش را نیز برای آنان تشریح می­کند که این موضوع در هیچ نهاد گزینشی مشابه دیگر سابقه ندارد.

در پایان دفتر گزینش دانشگاه علوم قضایی ضمن تشکر از انتقاد­های سازنده، پذیرای هرگونه پیشنهاد و راهکار علمی و تخصصی در حوزه جذب و شناسایی هر چه دقیق­تر داوطلبان می­ باشد.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری گزینش دانشگاه علوم قضایی دانشگاه علوم قضایی دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری سازمان سنجش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۶۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  دکتر محمود شبستری در پیام خود با گرامیداشت پانزدهم اردیبهشت روز جهانی ماما تاکید کرده است: ماما‌ها با تحمل لحظه‌های دشوار، سبزی نگاهشان را تقدیم سیمای لطیف نوزادان می‌کنند و علم را به خدمت می‌گیرند تا عشق را در عرصه قدرت خالق هستی و تجلیگاه آفرینش به نمایش گذارند؛

و‌ی افزوده است: جامعه خدوم مامایی از اعضای مهم تیم سلامت و با نقش محوری خود در تامین سلامت زنان و کودکان، اصلی‌ترین حلقه تامین سلامت خانواده را تشکیل می‌دهد از این رو روز جهانی مامایی فرصتی برای یادآوری نقش ارزشمند همکاران ماما در نظام سلامت و قدردانی از زحمات و تلاش‌های همه کسانی است که در این عرصه با صبر و دلسوزی فراوان نوید بخش بهترین پیام‌های زندگی به مادران و پدران چشم انتظار هستند.

 رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزوده است: با عنایت به سیاست‌های جمعیتی، توجه به مامایی و توانمندسازی ماما‌ها و ایجاد شرایط تسهیل بهره‌گیری از خدمات آنان در درجه بالای اهمیت قرار می‌گیرد که در ترویج جوانی جمعیت و فرزندآوری که از دغدغه‌های کنونی جامعه است، این قشر پرتلاش نقش مهمی را بر عهده دارند که فردایی بهتر را برای جامعه نوید می‌دهند.

دکتر شبستری روز جهانی ماما را فرصت مناسبی برای تجلیل و قدردانی از خدمات خالصانه و زحمات بی‌شائبه این قشر صبور و مخلص عنوان کرده است که وظیفه دشوار و حیاتی حفظ سلامت مادر و نوزاد را به عهده دارند و از درگاه خداوند منان توفیق روز افزون توام با سلامتی برای این عزیزان را مسئلت کرده است.

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • معاون وزیر علوم: دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند هزینه تحصیل‌شان رایگان است
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه